O nama - Zoomobil ¤ Vaš Taxi za kućne ljubice

Idi na sadržaj

Glavni meni:

Početna
O nama
Partneri
Mediji o nama
Cjenik
Kontakt
DRAGI NAŠI KLIJENTI I ONI KOJI ĆE TO TEK POSTATI !

  Nikad prije na ovim prostorima nije bilo djelatnosti ovakvoga tipa. Mi smo prvi u Hrvatskoj i šire koji smo osmislili, pokrenuli i realizirali ovakvu ideju. Do tada je bio veliki problem otići bilo gdje sa svojim ljubimcem, od odlaska veterinaru, do prijevoza na more, izlete i sl. Stoga se odmah u poćetku pokazala potreba za postojanjem službe kao što je naša. Kroz ove godine smo se razvijali i stjecali razna iskustva u suradnji s Vama, našim cijenjenim korisnicima i veterinarima s kojima surađujemo.
  Plod svega toga je da smo danas respektabilna firma s nekoliko vozila, komfornih i urednih te preuređenih za tu namjenu. Naravno, kroz cijelo vrijeme našeg postojanja, sve smo uređivali i osmišljavali sukladno Vašim željama, te i dan danas izuzetno cjenimo Vaše pohvale, ali jednako tako i vaše kritike kako bismo sutra bili još bolji.
  Želja mi je na kraju još jednom zahvaliti svim našim korisnicima koji nas od početka podržavaju i sudjeluju u kreiranju o vog lijepog zanimanja.
  Budućim korisnicima želim naglasiti da nemaju nikakve dileme kad trebaju prijevoz za svoje kućne ljubimce, jer 20 godišnje iskustvo u ovako izuzetno osjetljivom i odgovornom poslu nije mala stvar. Kao i dosadašnjih godina i dalje Vam stojimo na raspolaganju svaki dan od
0-24 sata.
  Sa štovanjem
                    Vaš  
                                Dragan Koruga
O NAMA

 ZOO-MOBIL d.o.o. prvi je u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe otvorio, ustanovio i uhodao djelatnost ovakvog tipa.  
 ZOO-MOBIL d.o.o. osnovan je 1996. godine i u dvadeset godina rada prevozili smo kućne ljubimce i njihove vlasnike do vašeg veterinara, na more i godišni odmor, na izlete i izložbe po cijeloj Hrvatskoj, pa i u inozemstvo.  
 ZOO-MOBIL d.o.o. ima tri klimatizirana automobila, tako da Vama i Vašem ljubimcu osiguramo što ugodniji prijevoz.
 ZOO-MOBIL d.o.o. ima radno vrijeme prilagođeno Vama, tako da nas slobodno možete zvati od 0-24 sata na dan.
 ZOO-MOBIL d.o.o. je jedina tvrtka u Hrvatskoj koja ima sve potrebne dozvole i ispunjava sve uvjete za siguran i kvalitetan prevoz vaših ljubimaca.
 
Natrag na sadržaj | Natrag na glavni meni